Shax har fått jobb

Matte fick frågan om inte Shax kunde följa med till jobbet (jag jobbar som personlig assisten). Ja sa jag det hade ju kunnat var kul, om ingen på jobbet är allergisk eller hundrädd förstås. Det visade sig att alla jag pratade tyckte att det var en kanon ide.

Så i lördags var det dags. Shax följde med mig på mitt natt pass. Han gjorde givetvis succé. Alla som han träffade på natten tyckte om honom och matte fick beröm för att hon har en snäll, vacker och väluppfostrad hund.
Vad tyckte Shax då. Jo han gillade givetvis all uppmärksamhet. Däremot titta han på mig många gånger under natten och undrade när det var dax att gå och lägga sig, men ack matte jobbar ju vaken natt men Shax somnade efter ganska många timmar. Han brukar vanligtvis sova mellan 22-10 minst om han får bestämma själv. Han är en riktig slöfock. Behöver jag ens nämna att han var helt utslagen dygnet efteråt.
I fortsättningen kommer han att få följa med då och då.

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *