En vecka har redan gått

Nu har Sleipner bott hos oss i en vecka. Han är en underbar liten kille som älskar att få uppmärksamhet samt att vara med Shax. Katten är fortfarande en mystisk varelse som Sleipner gillar att skälla ut. Sleipner har även hunnit få en ny kompis, Nakenhunden Morris. Tack Ninni för att du hjälper oss och är hundvakt.
Idag har vi varit på skogsäventyr i Vättlefjäll. Det blev en lite längre promenad än planerat och den övergick i offroad då spåret hastig och lustigt försvann. Shax älskar skogen och går gärna utanför stigarna, även Sleipner var mycket tapper i skogen spciellt duktig var han eftersom han är ganska liten ännu och ett litet dike är ju en halv bergsbestigning för honom. Sammanfattningsvis en mycket mysig vecka för både oss och våra hundar.

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *