Sleipner 12 veckor

Nu har Sleipner hunnit bli lite över 3 månader. Han har varit hos vetrinären och fått sin spruta, vilket gick jättebra. Han väger nu ca 10 kg. Shax har fullt upp med sin nya kompis. Dem spenderar dagarna med att leka och i leken riva halva huset … nästan iaf. Favoritsysselsättningen för Sleipner är att bada i vattenskålen, gräva i jorden o sen springa in i full fart och lämna svarta tassavtryck på golven 🙂 Shax favoritsysselsättning är att jaga upp Sleipner när han precis skall komma till ro detta görs bäst genom att bita tag i Sleipners nackskinn och sedan släpa med honom till lämplig plats, sen är dem i full gång igen. Så med andra ord fullt upp för matte och husse att lära dessa två underbart söta vild djur att det finns vissa regler i huset men att lek givetvis är tillåtet inom vissa ramar. För våra få trogna läsare så skall jag försöka uppdatera sidan bättre men med slutspurten på bröloppsförberedelserna och med denna busiga valp så är tiden en knapp resurs och sidan är inte högsta prioriteringen så ha tålamod så kommer det lite inlägg då och då.

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *